fbpx

Як приймати привітання: пам'ятка для молодят

s1_66775_38Приймати вітання, можливо, і не так складно, як складати їх, але тим не менш, уважно вислухати людину, красиво приймати побажання - це ціла наука. У день весілля на молодят обрушується шквал емоцій, звучать десятки тостів, побажань і просто теплих слів. І завдання молодих - зробити так, що кожен з гостей знав, що його слова важливі, значимі, що його привітання були почуті і прийняті до серця.

Отже, що рекомендують нам правила хорошого тону, як правильно приймати привітання, щоб нікого не образити і всім приділити увагу? Для початку, варто організувати весілля так, щоб у всіх гостей була можливість сказати невелику промову на честь молодят і висловити свої побажання молодій сім'ї.

Найчастіше привітання звучать під час вручення подарунків, і можна зробити цей процес урочистим, ефектним. Нехай це буде красивим обрядом, під час якого кожен гість зможе вручити свій подарунок і вимовити декілька теплих слів щойно створеній сім'ї. І в такому випадку обов'язково прибережіть для гостей окремий мікрофон - тоді всі привітання будуть звучати голосно, чітко і виразно. Якщо банкетний зал досить великий, а гостей на весіллі багато - привітання, вимовлені без мікрофона, просто ніхто не почує.

 

Але іноді молодята не хочуть акцентувати увагу на процесі вручення подарунків, і тоді для «дарів» організовується окремий столик, куди гості можуть їх скласти ще на початку свята. Але навіть якщо ви обрали цей варіант, окремий час для привітань все одно необхідно. Раптом хтось із запрошених приберіг для вас унікальні вірші, зворушливі слова або просто вдале, жартівливе побажання? Дайте їм можливість все це вимовити!

Приймаючи привітання, постарайтеся не відволікатися, вислухайте кожного гостя до кінця, не давайте іншим перебивати. Обов'язково подякуйте за побажання, і буде зовсім добре, якщо кожному ви подаруєте усмішку і пару теплих слів. Нареченій не потрібно бентежитися, приймаючи компліменти - ви дійсно сьогодні прекрасніша всіх, а значить кожний комплімент - чиста правда!

Буває й так, що хтось із запрошених не зміг бути присутнім на святі і тому надіслав привітання поштою. У цьому випадку молодим обов'язково варто зачитати вітальний лист, листівку або телеграму під час весільного бенкету. Будь то друг, родич або просто знайомий - йому буде приємно дізнатися, що його слова почуті і гідно оцінені.{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.