fbpx

Як привітати молодих на весілля

1296202762_24Відомо, що вірші легко лягають на музику. І де ж ще співати, як не на весіллі?! Деякі весільні привітання можна виконувати на мотив відомих пісень. Музичний супровід ви легко підберете, попросивши у знайомого караоке-диск. Ну, а якщо природа подарувала вам відповідні здібності, то, без особливих зусиль, підберете оригінальну мелодію до цих віршів. Особливо якщо вас підтримають друзі і знайомі, можна подарувати молодятам пісню, яку будуть виконувати всі присутні на весіллі гості. Таке весілля запам'ятається надовго!

Молодят можна привітати як усно, при врученні подарунка, так і письмово, написавши свої побажання на листівці. Ті, хто з якихось причин не може бути присутнім на весіллі, посилає письмові привітання, які на весіллі зачитують родичі. Вітальні листи з нагоди шлюбу прийнято висилати протягом тижня після отримання повідомлення про цю подію. Ця традиція дуже популярна , адже запрошення дуже приємно отримувати, а особливо дякувати за запрошення, зустрічатися з нареченим і нареченою, обговорювати приготування до весілля, список гостей і т.д.

 

Привітання на весілля можуть бути викладені: в прозі, у віршах, в жартівливій чи серйозної формі, адресовані одному з наречених або обом.

Вдало підібрані весільні привітання у віршах добре доповнять сценарій урочистості з нагоди одруження. У кожного тамади на цей рахунок має бути заготовлено щось особливе. Дізнайтеся заздалегідь у вашого тамади, кілька тостів, швидше за все у нього знайдуться найнесподіваніші весільні привітання. Вірші унікальні, не розчиняться у весільній метушні, додадуть вишуканий неповторний відтінок весільного свята.

Можна підібрати привітання, не тільки для молодят, що як би, само собою зрозуміло, але також для їхніх нових батьків - тещі і тестя, свекра і свекрухи. Весільні привітання також можуть бути індивідуальними, тобто написаними безпосередньо для конкретного свята, конкретних осіб. У цьому випадку вам слід спеціально знайти автора, можна пошукати в інтернеті або попросити знайомого автора, вибрати вподобаного і замовити йому святковий вірш. Або ж написати самим, такий вірш буде відрізнятися оригінальністю і особливою теплотою. Оформити привітання можна, або надписавши листівку, або привселюдно зачитавши текст в урочистій обстановці весільного банкету, а якщо у вас є вокальний талант, то можна і виконати написані вірші під музику і доповнити виступ власним танцем.

Навіть, якщо ви не знаєте нікого з молодих, і випадково опинилися на банкеті, вам завжди допоможуть заздалегідь завчені вірші міні-привітання, тости за нареченого і за наречену. Усього кілька рядків, але як ефектно їх можна подати! Ви неодмінно підніметеся в очах тещі і тестя нареченого. А свекор або свекруха запропонують зайву чарку коньяку. Адже головне на весіллі це саме спілкування і радість від усвідомлення того, що ви теж берете участь у створенні нової сім'ї.

Весільні привітання повинні бути не просто набором банальних фраз, а чимось урочистим. А для цього у Вас повинні бути в запасі добрі весільні тости і привітання.{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.