fbpx

Весільні вітання - вірші чи проза?

1296202866_83Збираючись на весілля до друга, родича або колеги, всі ми думаємо не тільки про те, що надіти на честь свята і що подарувати молодій парі, а й про весільні привітання. Адже без цієї, важливої і, безумовно, приємної частини свята не обійтися! Привітання від численних гостей звучать в день весілля безперервно, і для кожного гостя настає черга вимовити теплі, сердечні слова для щойно створеної сім'ї.

Але навряд чи хтось стане заперечувати, що навіть приємні клопоти можуть ввести іноді в складне становище. Вибрати гідне привітання, гарно його оформити і подбати про те, щоб слова не прозвучали банально, щоб привітання не повторювалися - це не так просто, як може здатися спочатку. І навіть незважаючи на те, що зараз можна знайти масу варіантів самих різних привітань на інтернет-сайтах, все ж вибір цікавого привітання може зайняти у вас якийсь час.

Один з найпоширеніших питань, яке ви напевно поставите собі, збираючись на весілля, звучить так - вітати молодих у віршах або в прозі? Обидва варіанти гарні, але кожен має свої особливості, і ми зараз розглянемо, які саме.

 

Отже, привітання у віршах - які їх переваги? Перш за все, вірші завжди привертають до себе увагу, звучать красиво і урочисто. Вони підкреслюють особливий статус весілля і вже тому добре підходять для таких важливих моментів, як створення нової сім'ї. Вибираючи привітання у віршах, вам буде нескладно зробити його компактним, ємний, гармонійним, по-справжньому святковим.

Але в той же час, є і деякі моменти, на які варто звернути увагу. У вас гарна пам'ять, ви легко запам'ятовуєте вірші? Справа в тому, що забувши рядок з привітання прозою, вам буде нескладно зімпровізувати і вийти з положення з честю. А от скласти імпровізацію в риму під силу далеко не всім ... Також не беріть в якості привітань занадто довгі вірші - нехай краще вони будуть короткими, але виразними.

Вибираючи привітання в прозі, вам не потрібно думати про те, щоб запам'ятати все дослівно - якщо ви зміните пару слів, а то і пропозицій, цього ніхто не помітить. Але в той же час, привітання у прозі складно даються тим, хто не звик говорити на публіку, не звик до загальної уваги, і для таких людей, можливо, краще саме вірші. Можна вирішити питання і таким чином: вірші написати на весільній листівці для молодих, а для особистого привітання придумати декілька теплих, щирих слів.{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.