fbpx

Весільні привітання як частина свята

s1_66775_40Якщо Вас запросили на весілля - будьте готові до того, що Вам доведеться виголосити промову, заспівати пісню, прочитати вірші - в будь-якому випадку, весільне привітання має бути оригінальним. Традиційно в цей день всі будуть вітати молодят, бажаючи довгого і щасливого спільного життя, взаєморозуміння, мудрості, достатку в будинку і здорових діточок. Весілля - захід, як правило, класичний, і привітання всі приблизно однакові. Як зробити так, що б кожне нове привітання звучало незвично, урочисто, не загубилося серед десятка інших? Ці моменти, як правило, організовує тамада або свідки. Організовуючи такий складний за структурою і відповідальний захід, як весілля, варто врахувати всі моменти, щоб свято пройшло без затримок, урочисто і весело.

Весільні привітання є дуже важливою частиною застілля, для того, щоб вечір пройшов «на одному диханні», вони повинні бути дотепними, веселими, щирими і, що важливо, не затягнутими. Утримувати увагу кількох десятків людей непросто, тому постарайтеся привітати молодят так, щоб гості не пропустили жодного слова, посміялися і підтримали Вас оплесками.

 

Отже, кілька порад про те, як зробити так, щоб весільні привітання запам'яталися:

1. Привітання у віршах - проявіть трохи фантазії і творчого підходу, в Інтернеті або спеціальних весільних виданнях, які легко можна купити , Ви знайдете безліч віршів-привітань, залишиться лише підставити імена молодят і оригінальне привітання готово!

2. Привітання у вигляді сценки - об'єднаєтеся з загальними друзями молодят і розіграйте весільне привітання-сценку. Дуже оригінально і весело виглядатимуть вітання делегації папуасів Нової Гвінеї, східного Султана з гаремом.

3. Оригінальні листівки власного виготовлення - використайте фотошоп і фотографії молодят, наявні у Вашому фотоальбомі - зробіть їм у подарунок набір фотографій, де наречена й наречений постануть у найнесподіваніших образах і втіленнях, забезпечте кожну картинку чотиривіршами, придумайте їх «історію знайомства» в картинках - таке привітання точно буде сприйнято «на ура», приверне увагу всіх гостей весільного застілля і запам'ятається на довго, оскільки у молодят залишаться самі фотографії із смішними коментарями.

4. Забавні плакати-вислови - обіграйте стандартні іронічні висловлювання, традиційно вимовлені в якості жартівливих побажань молодятам. Намалюйте кілька плакатів самостійно, або купіть вже готові - вони продаються в практично будь-якому великому книжковому магазині. Ці веселі, гумористичні побажання будуть радувати гостей і молодят протягом усього вечора.

Який би варіант весільного привітання Ви не вибрали, пам'ятайте, що це дуже важлива частина весільного святкування, тому підготуйтеся заздалегідь. У цей день молодята в центі уваги, приймають десятки привітань, і кожне має бути незабутнім, яскравим, щирим. Привітайте їх так, щоб відзначаючи золоте весілля ви разом згадали те, як чудово Ви їх привітали!{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.