fbpx

Весільні привітання для молодят

s1_66775_21Привітання виголошені в день весілля рідними та друзями завжди згадуються з теплотою. Переглядаючи відеозапис урочистої події загострює увагу те, які ніжні і щирі побажання вимовляють близькі люди. Звичайно, до присутності на такій урочистій події краще підготуватися заздалегідь. Підписана заздалегідь красива листівка, заготовлені вислови відомих людей або відрепетируваний вірш, безсумнівно, вас виручить.

Знайти красиві слова не просто. Можна підготувати урочисту промову з побажаннями щасливого і довгого сімейного життя, але чи запам'ятається вона такою? Привітанням може бути всього кілька слів, які викличуть захоплення і розчулення. Зворушливий подарунок для молодят у вигляді вітання - гарні вірші. Вдало підібрані вірші прекрасно доповнять спільне свято, внесуть свою частинку романтики. Популярністю користуються привітання - притчі (історії з виведеною мораллю) або складений заздалегідь статут молодої сім'ї і кодекс молодят. Ну, а якщо ви вирішите здивувати все весілля - звичайно співайте! Музичний супровід легко можна підібрати серед записів караоке на CD дисках - адже привітання дуже добре співаються під популярні мелодії. Обговоріть план вашого привітання з тамадою: ваш унікальний виступ повинен добре вписуватися в сценарій проведення свята.

 

Підготувати заздалегідь привітання - не тільки підібрати гарні слова. Весільний вечір, звичайно ж, буде записуватися на відеокамеру, зніматися на весільне фото, і, щоб виглядати гідно багато років на записах, прикладіть трохи зусиль. Проговорюйте свою промову кілька разів перед дзеркалом, відрепетируйте вашу посмішку - до таких прийомів обов'язково вдаються диктори на телебаченні, для того, щоб ефектно виглядати в кадрі. Тримати правильний вираз обличчя - ціла наука! Адже весільні фотографії з урочистого вечора - фото репортажні, і фотограф може спіймати вас у фокус об'єктива в будь-який момент!

За традицією першими молодят вітають напутніми словами найближчі для них люди: батьки молодої дружини і батьки чоловіка. Звичайно, сучасні настанови дещо відрізняються від тих, що говорили молодим наші предки, проводжаючи доньку в будинок до її чоловіка, але все ж наповнені щирістю і добротою. Навчені досвідом бабусі й дідусі вітають молодят другими.

Якщо ви на весіллі серед запрошених гостей - своєї черги вітати молодих доведеться почекати, оскільки після рідних їх повинні привітати свідки. Не думайте, що всі теплі слова будуть сказані! Окрім як для молодят, привітання потрібно підібрати і для їхніх нових батьків: тещі з тестем, та свекра зі свекрухою. Адже вони теж вступають на новий виток свого життя! Виголошений Вами гімн тещі або свекрусі обов'язково підніме настрій новоспеченим батькам і принесе задоволення молодятам. Чекаючи своєї черги вітати молодих, не варто занадто захоплюватися спиртним, намагаючись не відстати від частих закликів тамади випити за міцний союз молодих сердець і підтримуючи компанію гостей. «Підступне» фото і відеозйомка може проявити ваш не зовсім тверезий стан на знімках і у відео записі: людині, не зовсім тверезій, важко стежити за мімікою обличчя і виразом очей.

Ще одна порада: весільні привітання не повинні бути занадто довгими, оскільки це дуже важко сприймається і Вашу урочисту промову не зможуть оцінити належним чином.{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.