fbpx

Весільні вітання - емоційно, з вогником

1264068427_35Весільні вітання - найтепліші і головні слова, що звучать на весіллі в честь молодят. Це не просто привітання, а немов маленькі подарунки, які залишаються з молодими на все життя. Тому близьким людям і друзям важливо знати, що прийшовши на весілля, вони повинні подарувати наймиліші побажання, адже саме їх чекає щаслива пара.

Подарувати весільний подарунок - це всього лише пів справи, для молодят ще дуже важливо, яке привітання ви їм підготували. Наречений і наречена в день свого довгоочікуваного весілля чекають від своїх гостей не тільки радості і посмішок, а й чудових привітань, які підготували близькі друзі і родичі.

Промовити весільне привітання - заняття не з легких. Адже вони є найважливішими словами, які промовляються в честь прекрасної молодої пари, а їм в свою чергу дуже хочеться почути милі слова від своїх батьків, близьких і надійних друзів. Саме від того наскільки щиро вони будуть сказані, залежить те, чи запам'ятаються ці слова на все життя або будуть пропущені повз вуха. Привітання повинні бути не тільки прекрасними, а й виголошені від чистого серця. Ви можете самі придумати чудове і оригінальне привітання або подарувати чудові віршовані рядки, які хоч і звучать практично на кожній весільній церемонії, але зате зворушують молоду пару до глибини душі. Приміром, ви зможете порадувати майбутнє подружжя такими рядками:

 

"Бажаємо нашим нареченим щастя і любові, щоб один одному вірність зберегли, щоб діточок разом у садок водили, щоб сонце світило вам завжди, а любов не згасла ніколи!"

***

"Сьогодні у вас всього так багато: посмішок, радості, квітів, тепер одна у вас дорога, одна доля, одна мрія. І цей день більше ніколи для вас не повторитися, тому зумійте любов'ю і щастям дорожити. Нехай кожен день буде вам тільки в радість, і ваша любов засяє назавжди! "

***

"Зі святом вас дорогі молодята! Великого щастя вам в сімейному житті! "

***

"Слава! Слава нареченим! Честь і слава молодим! Життя світлого і вдалого бажаємо вам! Нехай любов вас окрилює! Щастя радує серця! Нехай мрії збуваються завжди! "

***

"Сьогодні у вас особливий день. Ви вступаєте в законний шлюб! Живіть дружно, не сумуйте. Один одному мило посміхайтеся, любов один до одного бережіть, в сонячних променях купайтеся! "

***

"Вітаємо молодят з їх прекрасним святом долі! Бажаємо вам в сімейному житті кохання букет прекрасний, щоб ваші почуття не вщухли ніколи! "

***

"Бажаю вам любові та щастя, бажаю вам сміху і веселощів, бажаю, щоб все життя раділи ви"

***

"Ми знаємо вас вже давно, ми запам'ятали вас такими веселими і щасливими, тож нехай все ваше життя буде сповнене веселощами, удачею, сміхом і щастям, а печаль і горе ніколи не потривожать ваш спокій!"

***

"Всі ми знаємо, що при народженні дівчинки батько садить березу, при народженні хлопчика - тополю. Тож нехай під вікнами будинку наш щасливий (ім'я нареченого) посадить цілу алею тополь і гай беріз! ".

***

"Сьогодні ви зробили відповідальний крок - ви вступили в сімейне життя. Нехай воно у вас буде красивим і щасливим, а ви ніколи не відчули смак горя і печалі. Любові вам і довгих років життя!"

Не переживайте, що ви не можете придумати і подарувати молодятам оригінальний вірш. Просто постарайтеся привітати їх щиро, і тоді ваші слова обов'язково запам'ятаються їм на все життя.

Пам'ятайте, що весільні привітання це дуже милий і приємний подарунок, як для нареченої, так і для нареченого. Ви навіть зможете на честь своїх друзів чи дітей заспівати на цьому святі. Вже повірте, чудова урочиста пісня у вашому виконанні буде не тільки гідно оцінена, а й стане родзинкою весілля, яку назавжди запам'ятають молодята і всі гості свята.{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.