fbpx

Весільні вітання - як виділитися серед інших?

1295532557_67Вас запросили на весілля? Вітаємо, відтепер Вам потрібно підібрати не тільки відповідний наряд, а й докладно підготуватися до весільного застілля: запастися кількома оригінальними і урочистими привітаннями, а також гарними тостами. Кількома на той випадок, якщо хтось до Вас вже встигне побажати те ж саме, і, можливо, тими ж самими словами.

Заздалегідь добре продумайте, як Ви хочете привітати молодят, яке враження плануєте зробити, тому що дуже складно вмістити в коротку весільну промову всі свої теплі та щирі емоції з цього приводу. Часом всього кілька рядків можуть сколихнути бурю емоцій і навіть викликати сльози розчулення у молодят. Своє привітання можна оформити кількома способами, в залежності від того, наскільки відкрита і артистична Ви людина:

 

1. Усне привітання. Складаючи таке привітання, головне - пам'ятати, що промова не повинна бути дуже довгою і складною, інакше Вашу геніальність і дотепність ніхто не зрозуміє, не запам'ятає і не оцінить. Якщо послання на листівці можна перечитати скільки завгодно разів, то, вимовляючи усне привітання, у Вас є тільки один шанс. Слово, як мовиться, не горобець. Тому краще всього підбирати прості, односкладові пропозиції, легкі для сприйняття.

2. Письмове привітання. Для цієї мети підійде красива і оригінальна весільна листівка. Вона може бути будь-якого розміру, часто з уже надрукованим привітанням всередині. Як правило, вітаючий вписує туди вручну ніжні слова від себе, щоб не було відчуття, що Ви купили цю листівку за п'ять хвилин до весілля. Але, кажуть, найкращий подарунок - це зроблений своїми руками. Гарну листівку можна змайструвати своїми руками, і головна її перевага в тому, що вона унікальна, єдина у своєму роді.

3. Якщо Ви вміла рукодільниця, то своє поздоровлення можна оформити у вигляді красивої вишивки з побажаннями, здобної булочки у формі обручок і т.д. Вишивку ручної роботи по достоїнству оцінить не тільки наречена, але і всі майбутні гості в її будинку.

4. Звичайно, найбільше враження справить привітання, складене віршами. У шедеврі Вашої творчої думки можна назвати всіх поіменно, тоді у молодят не залишиться сумнівів, що вірш написано саме Вами і персонально для них. А якщо бажаючих привітати молодих віршами буде декілька, то це відмінний привід об'єднати зусилля і написати цілу поему для молодят! Вдале весільне привітання у віршах стане відмінним доповненням до розважальної програ весільного вечора, додасть особливу урочистість обстановці.

5. Вірші, в свою чергу, дуже добре лягають на музику. Тому, якщо Ви відчуваєте в собі творчий порив привітати молодят піснею - Ви будете унікумом цього вечора. Щоб легше запам'ятати мелодію і не заплутатися в ній, вірші зазвичай підбирають під мотив відомих пісень. Таке привітання надовго запам'ятається не тільки нареченому і нареченій, яким воно адресоване, але також і всім запрошеним гостям.

Як правило, на весіллі прийнято вітати не тільки молодят, але також і їх батьків. Тому непогано було б запастися і привітаннями для тещі і тестя, свекра і свекрухи.

Якщо Ви з яких-небудь причин не зможете бути присутнім на весіллі, то свої вітання слід обов'язково оформити в письмовому вигляді - тоді на святі їх обов'язково зачитають родичі.

Складаючи своє привітання на весілля, пам'ятайте: не так важливо, в яку форму Ви його нарядили, головне, знайдіть спосіб показати всю значимість сьогоднішньої події для Вас в тому числі.{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.