fbpx

Весільний бум

113-421x500Свято «Міцна сім'я — міцна держава», присвячене 20-й річниці Незалежності України, змогло поєднати закохані серця та подарувати безліч приємних емоцій усім, хто завітав цього дня на пр. Юності.

Міцна родина, повага до матері та батька — це споконвічні цінності, які здавна шанувалися. Завдяки родині міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Починається родина з таїнства весілля. З давніх-давен українське весілля святкували гучно, в колі великої та дружної родини, з безліччю смачних наїдків і розваг. Саме таку атмосферу і намагались відтворити в цей святковий день організатори свята.Розпочалося святкування з урочистої ходи, в якій взяли участь наречені, сімейні пари, духовий оркестр з Польщі, кращі танцювальні колективи міста. Не обійшлося і без державної символіки — величезний прапор центральною вулицею пронесли найкращі спортсмени Вінниці. Потішив глядачів автопробіг від Будинку Офіцерів до пр. Юності, що складався з кількох десятків ретро-автомобілів, мото байків, лімузинів, прикрашеної весільною символікою фури з танцюючими піджейками. Організатором цього видовищного заїзду виступив журнал «Автохауз».

А на святковій площі гостей уже розважали ведучі: яскрава шоу-програма, обрання найкреативнішої нареченої, нагородження переможців фотоконкурсу на краще сімейне фото, ярмарок, сюрпризи, подарунки та незабутні враження з нагоди 20 річниці Незалежності України отримали вінничани.

 

Жодне весілля не обходиться без короваю. Тож подарунком мешканцям міста, які завітали на свято «Міцна сім'я — міцна держава», став коровай-рекордсмен, який занесли до Книги Рекордів України. Це диво подарували Вінниці Наталія Гетце та мережа магазинів Варшава, щоправда слідом за цим подарунком вінничани отримали БУМ, який ледве не перевершив ефект весільного. Коровай буквально падав на голови тим, хто був охочим його скуштувати. Так гостинно пригощали всіх пекарі, які його створили, кидаючи шматки просто у натовп. Чому так трапилось? Чи через невихованість мешканців міста, ласих відхопити шматок рекордного тіста, чи через недбалість організаторів, які зуміли випекти диво, але не зуміли правильно його роздати, залишається лише здогадуватись.

Поки вінничани «ділили» між собою коровай, на сцені відбувалося шоу «Весільний БУМ», під час якого із закоханими молодятами проводили весільні обряди. На сцені відбувалось багато приємних сюрпризів, але найбільшим стало освідчення одного з учасників шоу своїй коханій. Дарина, окрім емоцій від участі у шоу, отримала пропозицію руки та серця від свого хлопця Олега, а всі гості свята почули її спантеличене «Так».

Ті, хто ще не знайшов свою другу половинку, стали учасниками гри «Кохання з першого погляду». За результатами гри співпало дві пари, які боролись за звання ідеальної. переможцями стали Тищенко Наталія та Париський Сергій, які отримали романтичну вечерю в ресторані Шоколад, а за чутками наступного дня вже зібрались у романтичну подорож на півдеь України. Завершилося гуляння весільним open-air від Feride Plazа, під час якого порція гарного настрою від резидентів клубу дісталась кожному вінничанину, що завітав цього дня на свято.

{jcomments on}

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.