fbpx

Зйомка з повітря

Аерозйомка, DJI PhantomНаша студія займається організацією зйомки з повітря в Вінниці і по всій Україні. Кожен професійний фотограф або відео оператор розуміє наскільки важливо отримати якісний кадр з незвичайних ракурсів. Для цього можна найняти кран або вертоліт, проте, завдяки сучасним технологіям, є більш оптимальний спосіб – зйомка з квадрокоптера, коли ви отримуєте кадри з будь-якого ракурсу не вдаючись до дорогих рішень. Ця інноваційна технологія покликана полегшити життя виробників фото і відео контенту, надаючи їм принципово новий і зручний інструмент для своєї роботи.

Ціна на наші послуги цілком доступна і встановлена на оптимальному рівні.
Аерозйомка - це процес створення фотографій або відео з висоти пташиного польоту. З кожним роком вона стає все популярнішою. Оренда квадрокоптера в Вінниці буде актуальна при необхідності відобразити з повітря:

  • весілля - ви зможете отримати оригінальне відео і якісні фото одного з найурочистіших днів в житті;
  • спортивні події - Вінниця - місто, в якому часто проводяться різні заходи, які вимагають висвітлення в ЗМІ, що можна зробити за допомогою обладнання для аерозйомки;
  • нерухомість - зйомка з повітря дає можливість у вигідному ракурсі представити різні об'єкти;
  • важкодоступні об'єкти - аерозйомка з мультикоптера дозволяє контролювати стан нафтових вишок і інших споруд, доступ до яких обмежений.

Таким чином, застосування квадрокоптера дуже різноманітно. Вони можуть використовуватися для особистих цілей, в процесі створення репортажів, рекламних роликів. Також безпілотники популярні при виконанні різних професійних завдань - пошуку людей, обстеження великих територій, виконання військових операцій і т.д.
Тарифи на аерозйомку обговорюються індивідуально, так як вартість залежить від місцевості, об'єктів зйомки (наприклад, знімати будівництво складніше ніж знімати річку, а знімати завод складніше, ніж будівництво), кількості днів зйомки і т.п.

Весільний бум

113-421x500Свято «Міцна сім'я — міцна держава», присвячене 20-й річниці Незалежності України, змогло поєднати закохані серця та подарувати безліч приємних емоцій усім, хто завітав цього дня на пр. Юності.

Міцна родина, повага до матері та батька — це споконвічні цінності, які здавна шанувалися. Завдяки родині міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Починається родина з таїнства весілля. З давніх-давен українське весілля святкували гучно, в колі великої та дружної родини, з безліччю смачних наїдків і розваг. Саме таку атмосферу і намагались відтворити в цей святковий день організатори свята.Розпочалося святкування з урочистої ходи, в якій взяли участь наречені, сімейні пари, духовий оркестр з Польщі, кращі танцювальні колективи міста. Не обійшлося і без державної символіки — величезний прапор центральною вулицею пронесли найкращі спортсмени Вінниці. Потішив глядачів автопробіг від Будинку Офіцерів до пр. Юності, що складався з кількох десятків ретро-автомобілів, мото байків, лімузинів, прикрашеної весільною символікою фури з танцюючими піджейками. Організатором цього видовищного заїзду виступив журнал «Автохауз».

А на святковій площі гостей уже розважали ведучі: яскрава шоу-програма, обрання найкреативнішої нареченої, нагородження переможців фотоконкурсу на краще сімейне фото, ярмарок, сюрпризи, подарунки та незабутні враження з нагоди 20 річниці Незалежності України отримали вінничани.

Подробнее: Весільний бум

Реклама

© IGVA studio. All rights reserved.